Házirend az üDűlő Vendégházban

 Megkérünk Titeket, hogy tartsátok be a házirendet, vigyázzatok a házra és környezetére, hogy amikor legközelebb jöttök, ugyanilyen szép állapotban találjátok és mások is ugyanilyen állapotban élvezhessék itt tartózkodásukat.

 

Dohányzás, tűz

Az épületben és a fa teraszon dohányozni, valamint füstölőt, gyertyát, mécsest használni szigorúan tilos!

Dohányozni a kertben, a legnagyobb körültekintéssel lehet csak! Kérünk, hogy a csikkeket ne dobáljátok el.

Tüzet rakni a kertben tilos!

Tűz esetén poroltót bent találtok a bejárati ajtó mellett. Kérünk azonnal értesítsd a Tűzoltóságot (105) és minket a 06 70/6733244-es telefonszámon.

 

Kerti Grill

A teraszon található grillezőt és eszközöket használat után kérjük hagyjátok tisztán, és minden esetben zárjátok el a gázpalack csapját és a gázrózsát! A grillezőt ne hozzátok fel a teraszra!

 

Szállás és környezet

Kérünk legyetek tekintettel a szomszédokra és a környékre, este 22:00 és reggel 8:00 között tartsátok be az éjszakai csendet.

Tilos bulikat és rendezvényeket tartani!

 

Check-out

A kijelentkezés napján 11:00 óráig kell elhagynotok az üDűlő Vendégházat.

 

Wifi

A házban korlátlan és ingyenes internetszolgáltatást biztosítunk.

Amennyiben a routert újra kell indítani, az emeleten a kis fehér ajtó mögött találjátok.

 

Wifi felhasználónév: Vendégház

Wifi jelszó: Rizling9

 

Fűtés, Klíma

A házban tudtok a klímával hűteni, illetve a fűtőpanelekkel és elektromos kandallóval fűteni. A klímát a távirányítóval, a fűtőpaneleket és a kandallót a tetején, illetve hátulján található gombokkal tudjátok szabályozni.

Kérünk, hogy ha hosszabb időre elmentek, illetve elutaztok, kapcsoljátok ki ezeket a berendezéseket.

 

Áramellátás

Amennyiben pillanatnyi túlterhelés esetén lekapcsol a főbiztosíték, a villanyórát kint a bejárati ajtó mellett találjátok. Kérünk felelőséggel használjátok a villamos berendezéseket.

 

Parkolás

Kérjük az autót a kijelölt parkolóban hagyjátok és saját felelősségre zárjátok.

 

Berendezési tárgyak használata, kár

Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat felelőségteljesen és rendeltetésszerűen használjátok! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, bútorok, stb.) ne vigyétek ki a kertbe. Amennyiben bármi tönkre menne, cserét vagy javítást igényelne, kérjük a lehető leghamarabb jelezzétek felénk, hogy orvosolhassuk a problémát.

 

A ház és kert zárása, kulcsok

Eltávozáskor és éjszakára saját felelőséggel zárjátok be a házat kulccsal, illetve a kerti elektromos kaput is a távirányítóval. A kulcsra vigyázzatok, ne hagyjátok el!

 

Főzés, Étkezés

Kérjük étkezésre a lenti helyiséget és a teraszt használjátok, és tartsátok tisztán a konyhát, illetve annak berendezéseit és eszközeit.

 

Rend és tisztaság

A házat tisztán és rendben kapjátok meg, kérjük itt tartózkodásotok alatt ügyeljetek ezeknek fenntartására.

 

Kert

A kert gondozása a mi feladatunk. Kérjük, vigyázzatok a növényekre és a kerti bútorok épségére. Ha van kedvetek szedjetek és egyetek az éppen érő gyümölcsökből.

 

Szemét elhelyezése

A háztartási szemetet a konyhában és a fürdőszobában található szemetesekben tudjátok gyűjteni. Amennyiben a benti szemetesek megtelnek, kérjük zárt zacskóban tegyétek a szemetet a kerti kapunál található fekete kukába.

 

Állatok

Minthogy a házba kisállat nem hozható, kérjük az arra tévedő szomszéd állatokat ne engedjétek be a házba, és ne etessétek őket!

 

Felelősség

A ház és kert nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért felelősséget nem vállalunk.

 

Kellemes pihenést kívánunk!

 

Az Üdűlő csapata

Gaál Anna

+36 70 673 3244

info@udulovendeghaz.hu